SuSa etsii toiminnalle jatkajaa

Suvelan Samoojat perustettiin vuonna 1978 paikallisten vanhempien toimesta tarjoamaan lapsille laadukasta partiotoimintaa. Viimeisten vuosien aikana lippukunnan toiminta on kuitenkin vähentynyt, koska johtajaikäiset partiolaiset ovat muuttaneet muille paikkakunnille. Lippukunnalla on kuitenkin edelleen resursseja, joita se voisi tarjota uusille innokkaille partiolaisille. Lippukunnan toiminta voisi jatkua esimerkiksi muutaman innokkaan perheen voimin.

Partiota voi harrastaa perhepartiona, jossa aikuiset harrastavat partiota alle kouluikäisten lasten kanssa. Tällaista toimintaa SuSa:ssa on ollut viimeaikoina. Partion aloittaminen on helppoa myös niin, että vanhempi lähtee vetämään 1-3-luokkalaiselle lapselleen sudenpentulaumaa toisten vanhempien kanssa. Johtamista voi alkaa harjoittelemaan jo noin 15-vuotiaana, jolloin ryhmää voi vetää pari vuotta nuoremmille. SuSa:n hallitus voi tarjota uusille partiolaisille apua, toiminnan puitteita ja koulutuksen, jossa tutustutaan partiotoimintaan.

Toivomme, että kaikki kiinnostuneet ovat matalalla kynnyksellä yhteydessä. Haluaisimme mielellämme tutustua Suvelan alueen perheisiin ja ideoida sitä, millaista toimintaa lippukunnan jatkamiseksi voitaisi synnyttää. Lähetä sähköpostia osoitteeseen suvelan.samoojat(a)gmail.com.