SuSa tarvitsee kipeästi paikan kokouksille

Suvelan Samoojien kolo sijaitsi kevääseen asti rakennuksessa, joka nyt on purettu ja uusien kerrostalojen rakentaminen paikalle on alkamassa. Lippukunnalla ei siis tällä hetkellä ole lainkaan vakinaista kokoustilaa, mikä uhkaa toiminnan jatkuvuutta. Pyydämme kaikkien apua sopivan tilan löytymiseksi, jotta lasten kokoukset voisivat jatkua talvella ja voisimme edelleen tarjota laadukasta partiotoimintaa Suvelan alueella, kuten olemme tehneet jo yli 40 vuotta. Sopiva tila voi olla esimerkiksi kerrostalon kerhotila tai väestönsuoja. Tilan valintaa rajoittaa se, että partiotoimintaa toteutetaan täysin vapaaehtoisvoimin ja avustusten avulla eli liiketilat eivät yleensä ole sopivia koloiksi. Kaikki yhteydenotot asiasta toivomme osoitteeseen suvelan.samoojat (a) gmail.com.