Juhlamuoti kuntoon SuSa-takilla

SuSa:n 40-vuotisen taipaleen kunniaksi olemme päättäneet painattaa lippukuntalaisille SuSa-takit. Toivomme, että kaikki SuSalaiset ostavat omat takkinsa nyt, jotta meillä on edustusvaatetus kunnossa kun juhlimme synttäreitä.

Takkien tilaus tapahtuu netissä partioID-tunnuksilla (muista kirjautua, jos tilaat takin partilaisten hinnalla). Huoltajan on tilattava takki alaikäiselle partiolaiselle.
Tilauslomake

Takin valmistajaksi on valittu suomalainen R-collection, joka on pitkään ollut suosittu partiolaisten keskuudessa. Takit ovat kestäviä ja pestäviä ja soveltuvat loistavasti kuorikerrokseksi lähes läpi vuoden. Takit on valmistettu Suomessa ja muualla Euroopassa. Mittataulukot löydät verkosta. Huomaa, että takkien mitoitukset ovat reiluja.

Vetoketjumalli
Anorakkimalli

Voit sovittaa takkeja ennen tilausajan päättymistä kololla (23.10?) tai R-collectionin omassa myymälässä osoitteessa Fredrikinkatu 34, 00100 Helsinki.

SuSa-takin selkään tuleva painatus.