Partio alkaa! Oletko valmis?

Syksyn partiokokoukset alkavat taas pyöriä viikottain  3.9. alkaen. Sudenpennut eli 1.-3.-luokkalaiset kokoontuvat tiistaisin klo 17:30-18:30. Seikkailijoiden eli 4.-5.-luokkalaisten kokous on maanantaisin klo 18:30-19:30. Tarpojille (6.-7. lk) ja samoajille pidetään myös omat kokoukset mutta kokousten päivä sovitaan myöhemmin ryhmän kesken. Kaikkiin ryhmiin mahtuu uusia jäseniä, eli ota kaveri mukaan ja pyydä häntä myös laittamaan verkon kautta ilmoittautuminen. Kokouksissa saa aina käydä tutustumassa ennen kuin päättää jatkaa partiota. Mukaan toivotaan nyt myös johtajaikäisiä (yli 15v) ja erityisesti aikuisia (yli 22v), jotka voisivat auttaa sudenpenturyhmän kokousten vetämisessä. Aikuisille löytyy myös paljon muuta mielenkiintoista tekemistä partiossa ja kerromme mielellämme lisää sähköpostilla suvelan.samoojat (a) gmail.com.

EDIT: Sudenpentujen kokous on vaihdettu tiistaille